Методиічні настанови до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень».
Викладач:
Мацук Ю. А.
Предмет:
Методологія та організація наукових досліджень, ХТХ, Методологія та організація наукових досліджень, ХТХ, Методологія та організація наукових досліджень, ХТХ, Методологія та організація наукових досліджень, ХТХ, Методологія та організація наукових досліджень, ХТХ, Методологія та організація наукових досліджень, ХТХ, Методологія та організація наукових досліджень, ХТХ, Методологія та організація наукових досліджень, ХТХ
Рік видання:
2019
Автор:
Мацук Ю.А., Мельников К.О., Колісниченко Т. О.
Спеціалізація:
181 Магістр / Харчові технології
Опис:
Методичні настанови сформовано з метою допомогти студентам у підготовці до практичних занять і виконанні самостійної роботи з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень». Методичні вказівки дозволять набути знань: щодо системних досліджень технологій продуктів харчування із застосуванням сучасних методів математичної обробки
результатів експерименту; проведення патентного пошуку; складання заявок на винаходи та написання магістерських робіт.