Рекомендації до виконання лабораторних робіт із дисципліни «Проектування підприємств з основами САПР».
Викладач:
Фарісєєв Андрій Геннадійович
Рік видання:
2019
Автор:
Колісниченко Т.О., Мацук Ю.А., Новік Г.В.
Спеціалізація:
181 Магістр / Харчові технології
Опис:
Уміщено рекомендації до виконання лабораторних робіт із дисципліни «Проектування підприємств з основами САПР». Зазначено головні елементи системи автоматизованого проектування AutoCad фірми «Autodesk». Рекомендації укладено з метою допомогти студентам опанувати методику графічного креслення для проектування закладів ресторанного господарства. Для студентів ДНУ спеціальності 181 «Харчові технології» другого (магістерського) рівня освіти денної та заочної форм навчання.