ТЕНДЕНЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ У ФРАНЦІЇ
Викладач:
Жиленко Катерина Миколаївна
Рік видання:
2023
Автор:
Муштат С.О.
Спеціалізація:
242 Туризм
Опис:
Кваліфікаційна робота 78 с., 5 рис., 17 табл., 43 джерел,
Об’єкт дослідження: формування тенденцій та особливостей гастрономічного туризму у Франції.
Мета роботи: аналіз тенденцій розвитку міжнародного гастрономічного туризму та вивчення особливостей його функціонування на прикладі Франції.
Методи дослідження: методи порівняння, аналізу, табличний метод, метод узагальнення
Результатом кваліфікаційної роботи є розроблення конкретних рекомендацій щодо покращення організації гастрономічного туризму в Франції.
Результати дослідження можуть бути корисними для туристичних компаній, готелів та ресторанів, які працюють в галузі гастрономічного туризму, а також для владних структур та організацій, які займаються розвитком туризму в Франції.
Перелік ключових слів: МІЖНАРОДНИЙ ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ, СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ, КОНКУРЕНТИ, СТРАТЕГІЯ, РЕКРЕАЦІЙНА ПРИВАБЛИВІСТЬ, ПЕРСПЕКТИВИ.