Програма та методичні вказівки до проходження виробничої практики: виробничої для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 241 Готельно–ресторанна справа

Викладач: Самойленко Алла Олександрівна
Рік видання: 2024
Автор: Самойленко А.О., Жиленко К.М., Редько В.Є.
Спеціалізація:

241 Готельно-ресторанна справа

Опис:
В програмі та методичних вказівках до проходження виробничої практики: виробничої визначені цілі й завдання практичної підготовки здобувачів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа. Методичні рекомендації призначені для організації самостійної роботи під час проходження практики в закладах готельного й ресторанного бізнесу, підготовки звіту за результатами проходження практики й успішного його захисту