Мікробіологія харчових продуктів

Викладач: Скляр Тетяна Володимирівна
Рік видання: 2012
Автор: Т.В. Скляр, О.В. Крисенко , А.І. Вінніков
Спеціалізація:

181 Харчові технології

Опис:

У виданні наведено теоретичні відомості з морфології, структури мікроорганізмів, фізіології та обміну речовин бактерій. Розглянуто основні мікробіологічні показники об’єктів навколишнього середовища: води, ґрунту та харчових продуктів. Уміщено лабораторні роботи, які передбачають застосування основних мікробіологічних методів дослідження мікробної клітини і санітарно-мікробіологічних методів дослідження об’єктів навколишнього середовища і харчових продуктів: молока і молочних продуктів, м'яса і м'ясних виробів.

Для студентів ДНУ хімічного факультету спеціальності «Харчові технології».

[скачано: 65]