Цифровий репозиторій
Дніпропетровського національного університета імені Олеся Гончара
  • Головна
  • Факультети
  • Відкриті ресурси
  • Інформація
  • Інструкція
Навчальна програма для магістрів "Технологічні основи безпеки харчових продуктів",спеціальність 181 (Харчові технології)
2018

Робоча програма для магістрів "Технологічні основи безпеки харчових продуктів",спеціальність 181 (Харчові технології)
2018
Чернушенко О.О.
Завдання для самостійної роботи з дисципліни "Технологічні основи безпеки харчових продуктів", магістри (спеціальність 181 харчові технології)
2018
Чернушенко О.О.

Колекції

Банк контрольних питань та завдань [1354]

Відеофільм [1]

Глосарій з дисципліни [14]

Демонстраційний матеріал [130]

Дипломні роботи бакалаврів [301]

Дипломні роботи магістрів [150]

Комп’ютерний тест [3]

Конспект лекцій [606]

Курс дистанційного навчання [49]

Методичні вказівки [1005]

Методичний матеріал [1701]

Монографії співробітників [109]

Навчальний посібник [652]

Навчально-методичний комплекс дисципліни [6085]

Наукові публікації співробітників [902]

Науково-періодичні видання ДНУ [51]

Підручник [56]

Практикум [141]

Програми практики [224]

Словники та довідники [27]

МОН ГУДС Курси інтенсивного навчання іноземних мов Ми користуємося автоматизованною системою управління вищим навчальним закладом АСУ ВНЗ
Поштова служба Система електронного документообігу Рейтинг викладача
© 2014-2025, Dmitry Boyko, Дубовка Роман, Науменко Александр