Цифровий репозиторій
Дніпропетровського національного університета імені Олеся Гончара
  • Головна
  • Факультети
  • Відкриті ресурси
  • Інформація
  • Інструкція
Робоча програма диспипліни Технологія мікробних виробництв харчової промисловості Спеціальність 162 Біотехнології та біоінженерія (магістр) 2020 Т.В. Скляр
2020
Скляр Т.В.
РП Технологія мікробних виробництв харчової промисловості Спеціальність 162 Біотехнології та біоінженерія (магістр) 2020
2020
Скляр Т.В.

Колекції

Банк контрольних питань та завдань [1354]

Відеофільм [1]

Глосарій з дисципліни [14]

Демонстраційний матеріал [130]

Дипломні роботи бакалаврів [301]

Дипломні роботи магістрів [150]

Комп’ютерний тест [3]

Конспект лекцій [606]

Курс дистанційного навчання [49]

Методичні вказівки [1005]

Методичний матеріал [1701]

Монографії співробітників [109]

Навчальний посібник [652]

Навчально-методичний комплекс дисципліни [6085]

Наукові публікації співробітників [902]

Науково-періодичні видання ДНУ [51]

Підручник [56]

Практикум [141]

Програми практики [224]

Словники та довідники [27]

МОН ГУДС Курси інтенсивного навчання іноземних мов Ми користуємося автоматизованною системою управління вищим навчальним закладом АСУ ВНЗ
Поштова служба Система електронного документообігу Рейтинг викладача
© 2014-2025, Dmitry Boyko, Дубовка Роман, Науменко Александр