Посібник «Етнічні кухні та організація харчування на підприємствах туристичної індустрії»
Викладач:
Рік видання:
2017
Автор:
С.О. Хмеловська, В.Г. Применко, Г.В. Новік
Спеціалізація:
181 Харчові технології
Опис:
У навчальному посібнику наведено характеристику організації, детальний опис процесів обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства. Значну увагу приділено особливостям обслуговування в готельно-туристичних комплексах. Визначено основні правила та настанови щодо обслуговування туристів на транспорті, учасників симпозіумів, конференцій, виставок та ярмарок; крім того, акцентовано на особливостях обслуговування спортивних заходів. Дано характеристику організації обслуговування на рівні VIP.
Посібник призначено для студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. Крім того, він буде корисний для працівників системи ресторанного господарства, широкого кола читачів, які цікавляться особливостями обслуговування та організації харчування на підприємствах туристичної індустрії, етнічними особливостями кухонь народів світу.