Робоча програма з дисципліни (ПП 5.6в) «Харчові та дієтичні добавки»

Викладач: Чернушенко Олена Олександрівна
Рік видання: 2017
Автор: Чернушенко О.О.
Спеціалізація:

181 Харчові технології

Опис:
Головною метою дисципліни “Харчові та дієтичні добавки” є формування у студентів системи спеціальних теоретичних знань та практичних навичок із загальних підходів та принципів створення й використання харчових добавок (ДХД), і втому числі дієтичних харчових добавок з біологічно активною дією (ДХД БАД), з напрямів використання харчових добавок в різних галузях народного господарства, принципів використання харчових добавок, оцінки їх безпеки й якості в Україні й міжнародному рівні, оцінки якості харчових добавок й продуктів функціонального харчування,що їх містять, лабораторних методів оцінки якості ДХД, ДХД БАД й продуктів функціонального харчування

[скачано: 12]