Цифровий репозиторій
Дніпропетровського національного університета імені Олеся Гончара
  • Головна
  • Факультети
  • Відкриті ресурси
  • Інформація
  • Інструкція
Робоча програма з дисципліни "Розробка нових харчових продуктів функціонального призначення"
2020
Пешук Л.В., Кондратюк Н.В.
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія виробництва харчових продуктів функціонального призначення"
2020
Мельников К.О., Чернушенко О.О., Вієнко О.Ю., Гончаренко І.П., Діль К.В.
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ З ДИСЦИПЛІНИ «РОЗРОБКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ»
2020
Пешук Л.В., Кондратюк Н.В.

Колекції

Банк контрольних питань та завдань [1497]

Відеофільм [1]

Глосарій з дисципліни [14]

Демонстраційний матеріал [135]

Дипломні роботи бакалаврів [190]

Дипломні роботи магістрів [54]

Комп’ютерний тест [4]

Конспект лекцій [638]

Курс дистанційного навчання [56]

Методичні вказівки [779]

Методичний матеріал [1110]

Монографії співробітників [101]

Навчальний посібник [646]

Навчально-методичний комплекс дисципліни [5530]

Наукові публікації співробітників [985]

Науково-періодичні видання ДНУ [52]

Підручник [54]

Практикум [123]

Програми практики [216]

Словники та довідники [30]

МОН ГУДС Курси інтенсивного навчання іноземних мов Ми користуємося автоматизованною системою управління вищим навчальним закладом АСУ ВНЗ
Поштова служба Система електронного документообігу Рейтинг викладача
© 2014-2022, Dmitry Boyko, Дубовка Роман, Науменко Александр