Рекомендації до виконання лабораторних робіт із дисципліни «Проектування підприємств з основами САПР».

Викладач: Фарісєєв Андрій Геннадійович
Рік видання: 2019
Автор: Колісниченко Т.О., Мацук Ю.А., Новік Г.В.
Спеціалізація:

181 Магістр / Харчові технології

Опис:
Уміщено рекомендації до виконання лабораторних робіт із дисципліни «Проектування підприємств з основами САПР». Зазначено головні елементи системи автоматизованого проектування AutoCad фірми «Autodesk». Рекомендації укладено з метою допомогти студентам опанувати методику графічного креслення для проектування закладів ресторанного господарства. Для студентів ДНУ спеціальності 181 «Харчові технології» другого (магістерського) рівня освіти денної та заочної форм навчання.

[скачано: 2]