Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт із дисципліни «Харчові та дієтичні добавки»

Викладач: Чернушенко Олена Олександрівна
Рік видання: 2019
Автор: Чернушенко О.О., Саєвич О.В., Колісниченко Т.О., Новік Г.В., Листопад Т.С.
Спеціалізація:

181 Магістр / Харчові технології

Опис:
Уміщено вказівки до виконання лабораторних робіт із дисципліни «Харчові та дієтичні добавки». Зокрема, наведено необхідні теоретичні відомості, описано хід виконання лабораторних робіт, подано запитання до лабораторних робіт та індивідуальні завдання. Для студентів ДНУ, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології».

[скачано: 11]