ТЕНДЕНЦІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ У ФРАНЦІЇ

Викладач: Жиленко Катерина Миколаївна
Рік видання: 2023
Автор: Муштат С.О.
Спеціалізація:

242 Туризм

Опис:
Кваліфікаційна робота 78 с., 5 рис., 17 табл., 43 джерел, Об’єкт дослідження: формування тенденцій та особливостей гастрономічного туризму у Франції. Мета роботи: аналіз тенденцій розвитку міжнародного гастрономічного туризму та вивчення особливостей його функціонування на прикладі Франції. Методи дослідження: методи порівняння, аналізу, табличний метод, метод узагальнення Результатом кваліфікаційної роботи є розроблення конкретних рекомендацій щодо покращення організації гастрономічного туризму в Франції. Результати дослідження можуть бути корисними для туристичних компаній, готелів та ресторанів, які працюють в галузі гастрономічного туризму, а також для владних структур та організацій, які займаються розвитком туризму в Франції. Перелік ключових слів: МІЖНАРОДНИЙ ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ, СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ, КОНКУРЕНТИ, СТРАТЕГІЯ, РЕКРЕАЦІЙНА ПРИВАБЛИВІСТЬ, ПЕРСПЕКТИВИ.