Програма та методичні вказівки до проходження навчальної практики: технологічної для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Викладач: Редько Вікторія Євгенівна
Рік видання: 2024
Автор: Редько В.Є., Жиленко К.М., Самойленко А.О.
Спеціалізація:

241 Готельно-ресторанна справа

Опис:
В програмі та методичних вказівках до проходження навчальної практики: технологічної визначені цілі й завдання практичної підготовки здобувачів ВО, що навчаються за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа. Методичні рекомендації призначені для організації практики в закладах готельного й ресторанного бізнесу, підготовки звіту за її результатами й успішного його захисту.