Методичні рекомендації до написання кваліфікаційних робіт (для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа галузі знань 24 «Сфера обслуговування»)

Викладач: Жиленко Катерина Миколаївна
Рік видання: 2024
Автор: Жиленко К.М., Редько В.Є., Самойленко А.О., Сливенко В.А., Ставицька А.В.
Спеціалізація:

241 Готельно-ресторанна справа

Опис:
Методичні рекомендації щодо порядку виконання та захисту кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем. Роз’яснено структуру кваліфікаційної роботи, вимоги до її оформлення та захисту (для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа галузі знань 24 «Сфера обслуговування»). Укл.: Жиленко К.М., Редько В.Є., Самойленко А.О., Сливенко В.А., Ставицька А.В. Дніпро, 2024. 41 с.